Laatste nieuws
 
 
  Agenda  
25 okt 2019
 

IT security is booming, klanten vragen steeds meer over de AVG/GDPR noodzaak. Niets doen is geen optie, maar wat moet u doen voor uw klant. Dit en nog vele andere vraagstukken behandelen wij op deze workshop. Ons motto voor 2019 is zorg goed voor jezelf en je naasten. Voordat je het weet loopt je bedrijf schade door een hacker. Denk aan de gevolgen als gegevens van uw bedrijf en uw klanten op straat komen te liggen.

Begin klein en leer hoe en waar uw uitdagingen liggen met behulp van diverse tools. Onze workshop biedt u een praktische basis, hoe u aan de slag moet gaan en welke maatregelen u het beste kunt nemen.

Voor wie is de workshop bedoeld?

  • Netwerk beheerder; U wilt weten of uw netwerk AVG geschikt is.
  • Systeem beheerder; U wilt de kwetsbaarheden van uw systemen kennen.
  • IT managers; U bent verantwoordelijk voor ICT beheer en u wilt overzicht en inzicht in de security status van uw netwerk en systemen.
  • Security managers; U wilt dat het security beleid van uw organisatie wordt toegepast op uw netwerk en systemen.
  • Compliance managers; U wilt aan autoriteiten bewijzen dat uw netwerk en systemen voldoen aan de wet- en regelgeving.


Wat is het doel van deze workshop?

Het doel van deze workshop is om de deelnemers een beter inzicht te geven op basis van algemene kennis wat er omgaat in de ICT beveiligingswereld en er word aandacht besteed aan de commerciële aspecten hiervan.

Daarnaast helpen wij u graag met de voorbereidingen op veranderingen in de Privacywetgeving en de Algemene Verodening Gegevensbescherming (AVG). hebben we ook tips met betrekking tot jou uitvoering van de veranderingen in de Privacywetgeving en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Tot slot laten we zien wat u kunt doen met de SecPoint Penetrator, dit is een unieke scanner die een kwetsbaarheid analyse kan maken op het interne netwerk alsmede op de systemen die direct op het internet staan aangesloten. Deze analyse brengt in kaart hoe het met de beveiliging is gesteld en of er configuratie fouten aanwezig zijn. U ontvangt na afloop van de workshop een SecPoint Penetrator licentie naar keuze, zodat u zelf direct aan de slag kunt.

Aanmelden?
Bel 0344 653 690 of mail basa@secpoint.nl (De plaatsen per workshop zijn beperkt, dus schrijf u snel in!)

Locatie Trainingscentra, Dodewaardlaan 6, 4006 EA TIEL
   
Datum: 25 oktober 2019
Gerelateerde artikelen  
20-11-2019 Agenda Cyber Security Meeting
27-11-2019 Agenda Cyber Security Meeting
03-12-2019 Agenda Cyber Security Meeting
08-04-2020 Agenda Nationaal Security Evenement
09-04-2020 Agenda Nationaal Security Evenement

 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,16 seconden.