Laatste nieuws
 
 
  Loopbaan  
 

ICT security-specialist Motiv heeft Jurgen van der Meer (49) per 1 januari tot Directeur Operations benoemd. Van der Meer is in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk voor Operations en verantwoordelijk voor de aansturing van de business lines Managed Security Services, Business Consulting en Applicatieontwikkeling. Met deze benoeming treedt Jurgen van der Meer toe tot het managementteam van Motiv.

Van der Meer heeft een rijke ervaring opgebouwd in IT-managementrollen bij verschillende organisaties, waaronder de laatste 5 jaar bij hightechbedrijf ASML, waar hij actief was als Director IT Infrastructure Services en Director IT Application Services. Deze ervaring zal hij gebruiken om de cybersecuritydiensten van Motiv naar een nog hoger volwassenheidsniveau te brengen en daarmee de klanttevredenheid nog verder te verhogen.

Het managementteam van Motiv bestaat uit Aksel Dorèl (Algemeen Directeur), Ton Mooren (Financieel Directeur), Vincent Kalkhoven (Directeur Business Innovation & Development) en Jurgen van der Meer (Directeur Operations).

Plaats op:
Datum: 15 januari 2018
Bron: Motiv
Gerelateerde artikelen  
11-01-2010 Nieuws Beheersysteem voor informatiebeveiliging Motiv bekroond
25-06-2019 Nieuws Motiv ICT Security en Cisco intensiveren hun samenwerking
05-11-2018 Nieuws Wijzigingen in de directie van Fox-IT
13-09-2018 Nieuws Motiv opent Nederlands modernste SOC in historisch pand
27-05-2019 Nieuws Motiv behoort tot wereldtop
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,35 seconden.