Nieuws  
 

Trend Micro,leverancier van beveiligingsoplossingen, introduceert SecureSite. Dit is een gehoste, webgebaseerde oplossing waarmee webshops en webhostingbedrijven hun websites elke dag automatisch scannen op eventuele kwetsbare plekken. Daarnaast test de oplossing op gevaarlijke content en links die gevoelige informatie van klanten doorspelen aan kwaadwillenden. Websites die vrij blijken van kwetsbare plekken, kunnen het Trend Micro SecureSite-kwaliteitslabel tonen.

SecureSite scant websites op meerdere niveaus. Van de configuratie en instellingen van besturingssystemen en webservers, en van de gebruikte webcode tot en met de webtoepassingen en het gegevensbeheer. Als SecureSite een zwakke plek vindt, kunnen webshops hun eigen IT-middelen inschakelen of een kanaalpartner van Trend Micro om daarmee samen het beveiligingsgat te dichten. Dit gebeurt met behulp van tips van het wereldwijde onderzoeksnetwerk van Trend Micro, TrendLabs. Het gebruik van SecureSite heeft als bijkomend voordeel dat er geen extra hardware of software voor nodig is.

Veel bedrijven hebben een website waarvan ze niet weten of die veilig is. Zo stellen ze klanten en eigen data bloot aan webbedreigingen zonder dat ze het weten. Meer dan 40 procent* van alle wereldwijde webbedreigingen loopt via legitieme sites die malware verspreiden zonder dat de eigenaar daar weet van heeft. De beveiliging van SecureSite hiertegen wordt gefaciliteerd door het Trend Micro Smart Protection Network. Deze beveiligingsinfrastructuur spreidt zich uit van de client tot in-the-cloud. Zo heeft het Smart Protection Network toegang tot de nieuwste gegevens over web- en e-mailbedreigingen. Hiervoor gebruikt het raamwerk reputation-technologieën die de bedreigingen vergelijken met altijd up-to-date bedreigingsdatabases in-the-cloud.

Met SecureSite beschermen webshops hun online investering, genereren ze meer omzet en bieden ze klanten een veilige en betrouwbare winkelomgeving. Daarnaast is de oplossing een kosteneffectieve en eenvoudige manier om te voldoen aan specifieke PCI DSS-regelgeving.

bron: persbericht

Plaats op:
Datum: 30 september 2008
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
21-06-2011 Nieuws Trend Micro snelst groeiende contentbeveiliger
27-03-2007 Nieuws Trend Micro breidt Secure Content Management-portfolio uit met Total Web Threat …
09-05-2007 Nieuws Trend Micro lanceert mkb-beveiligingsoplossingen voor Windows Vista
15-06-2018 Nieuws Trend Micro breidt zijn container-beveiligingsoplossing uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,19 seconden.