Nieuws  
 

Check Point Software Technologies, wereldwijd bekend als leverancier van internetbeveiligingsoplossingen, maakt bekend dat onderzoeksbureau Gartner Check Point heeft opgenomen in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant voor Mobiele Databescherming.

René Oskam, Country Manager Check Point Benelux licht toe: "Het feit dat we deze positie bezetten bevestigt de visie van Check Point. Ook laat het zien dat we in staat zijn veilige en eenvoudig te gebruiken databeveiligingsoplossingen te bieden aan bedrijven. Wereldwijd zijn de data encryptie-oplossingen van Check Point favoriet bij bedrijven om verschillende redenen: de schaalbaarheid van de producten, gemak bij het inzetten van de oplossing, en unified- en client-beheer met endpoint security."

Het Magic Quadrant onderzoek is een kwalitatieve evaluatie van een groot aantal verkopers in een specifieke markt. De  leiderspositie van Check Point in het Mobiele Databeveiliging Magic Quadrant is gebaseerd op een evaluatie van twee variabelen. Allereerst de mate van volledigheid van de visie en daarnaast het vermogen deze uit te voeren.

Plaats op:
Datum: 9 november 2009
Bron: Check Point Software Technologies
Gerelateerde artikelen  
16-06-2010 Nieuws Check Point koopt securitybedrijf Liquid Machines
07-12-2009 Nieuws Check Point breidt portfolio uit
23-03-2010 Nieuws 10 procent van de consumenten beveiligt bestanden op notebook
21-03-2011 Nieuws Check Point en Pinewood beschermen bedrijfsinformatie CCM
26-01-2018 Nieuws Infinity Total Protection van Check Point
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,86 seconden.