Nieuws  

Bosch introduceert de nieuwe Bosch Recording Station Appliance. Het omvat een complete infrastructuur die het bewakingstoezicht beheert. Ofwel: een alles-in-een oplossing voor IP-videorecording.

De toepassing combineert een NVR-server (Network Video Recorder), opslagcapaciteit, client-werkstation en geïntegreerde videomanagementsoftware in een gebruiksklaar systeem. Het is gebouwd op een beproefd en betrouwbaar platform en is de ideale oplossing voor gedistribueerde netwerkomgevingen tot 64 IP-camera's per locatie, zegt Bosch.

Nieuwe Bosch Recording Station ApplianceDaarbij is het eenvoudig te installeren, in te stellen en te bedienen, en er is geen certificering of speciale opleiding vereist. De beeldscherpte en detaillering moet superieur zijn.

Diverse locaties gelijktijdig bewaken

De BRS Appliance functioneert als een gecentraliseerd remote managementsysteem dat vanaf elk punt in het netwerk toegang biedt tot informatie, zelfs via remote WAN-verbindingen met een lage bandbreedte.

Een interface maakt het mogelijk diverse locaties gelijktijdig te bewaken. Tot de functies voor videomanagement horen automatische alarmafhandeling, berichtgeving via e-mailnotificatie en snelle zoekfuncties die tijdrovend handmatig zoeken overbodig maken.

Toegangscontrolesystemen

Volgens de fabrikant is de applicatie te koppelen met een brede reeks beveiligings- en gebouwbeheersystemen van zowel Bosch als derden. Daartoe horen onder andere brand- en toegangscontrolesystemen, geldautomaten en kassa's, en het vastleggen van kentekens en analyseoplossingen voor video-inhoud.

De BRS Appliance is verkrijgbaar als standalone, all-in-one tower PC met alle componenten in één toren en als server-unit voor rekmontage. Alle modellen zijn voorzien van licenties voor 8 IP-camera's en uitbreidbaar tot 64 kanalen. Tot de toepassingsgebieden horen banken, winkels, scholen, benzinestations en elke andere installatie die verspreid is over meerdere locaties.

Plaats op:
Datum: 27 maart 2012
Bron: Bosch Security Systems B.V.
Gerelateerde artikelen  
13-02-2012 Nieuws Bosch met nieuwe video-oplossingen
30-09-2011 Nieuws Nieuwe IP dag- en nachtcamera van Bosch
07-09-2011 Nieuws Bosch Security Systems in nieuwe 'kleine' toepassingen
03-04-2012 Nieuws Bosch Security Systems in nieuw pand 'annex showcase'
26-09-2013 Nieuws CrisisMaster van Bosch ondersteunt in geval van calamiteiten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.