Nieuws  
 

De Federatie Industrieterreinen Zwartewaterland (FIZ) heeft afgelopen donderdag een intentieverklaring getekend voor de nieuwe beveiliging van de bedrijventerreinen Hasselt en Genemuiden. Trigion komt er nu met een ‘geïntegreerd’ beveiligingsconcept.

Het voorgaande concept, waar allerlei partijen bij betrokken waren, was financieel niet meer haalbaar, zegt voorzitter Berthran Selles van de FIZ. “We moesten op zoek naar een nieuw concept met nieuwe mogelijkheden. Maar vooral ook: we wilde nog maar met één partij zaken doen.”

Trigion tekent nu voor het nieuwe concept waarbij er meer integratie is tussen de verschillende onderdelen. Als er een bedrijfsalarm afgaat, dan draaien bijvoorbeeld de aangrenzende camera’s direct naar de plaats waar het alarm is afgegaan. "Een ander pluspunt is dat dit systeem een zogeheten geverifieerd brandalarm kan verzorgen voor deelnemers met een brandmeldcentrale. Dan ligt er een koppeling met camera’s, die kunnen zien of er daadwerkelijk rook of brand is en of de brandweer dus wel of niet moet uitrukken."

Plaats op:
Datum: 25 maart 2013
Categorie: Terrein- & bedrijfsbeveiliging
Bron: Trigion
Gerelateerde artikelen  
14-03-2012 Nieuws Trigion komt met 'end-to-end security'
10-04-2013 Nieuws Trigion lanceert totaalconcept Virtual Close Protection
22-03-2007 Nieuws Veel en weinig problemen met camerabeveiliging
28-07-2011 Nieuws ADT Triotec brandmelder verifieert brandmeldingen
17-06-2009 Nieuws Collectief Heerenveen en Trigion ondertekenen overeenkomst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,74 seconden.