Nieuws  
 

IJsselstein, 6 september 2006 – Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, is door Microsoft benoemd tot Gold Partner voor hardware-oplossingen. Aladdin heeft bewezen voldoende kennis te hebben van specifieke Microsoft-producten en hiermee tegemoet te komen aan de eisen van klanten. Als Microsoft Gold Partner geniet Aladdin verschillende voordelen zoals training en ondersteuning.

Om het hoogste niveau in het Microsoft-partnerprogramma te bereiken, behaalde Aladdin een competentie voor zijn OEM hardware-oplossingen HASP en eToken. De focus op een competentie laat zien dat een partner specifieke kennis en vaardigheden heeft met betrekking tot bepaalde Microsoft-producten. HASP en eToken zijn gebaseerd op Microsoft-technologie en zorgen voor de bescherming van data en autenticatie van gebruikers.

“Klanten willen leveranciers die het gat dichten tussen de eisen van hun onderneming en de technische mogelijkheden”, vertelt Allison Watson, vice president Worldwide Partner Sales en Marketing Group bij Microsoft. “Zij moeten op een adviseur kunnen vertrouwen voor hun lange termijn IT-plannen. Microsoft Gold Certified Partners kunnen met hun expertise, en training en ondersteuning van Microsoft, zorgen voor een positieve klantervaring. De benoeming tot Microsoft Gold Partner is een erkenning voor Aladdin’s kennis van onze producten en technologie.”

“Aladdin is trots zich gecertificeerd Gold Partner van Microsoft te mogen noemen”, zegt Yanki Margalit, CEO van Aladdin Knowledge Systems. “Onze klanten blijven zo profiteren van de samenwerking met Microsoft en naadloze integratie met onze HASP en eToken producten. Als Gold Partner kunnen we bovendien onze relatie met Microsoft nog verder verdiepen.”

Plaats op:
Datum: 6 september 2006
Bron: Aladdin
Gerelateerde artikelen  
24-08-2006 Nieuws Aladdin versterkt partnerprogramma
31-07-2008 Nieuws Overname door Aladdin
01-08-2006 Nieuws Aladdin’s eSafe 5 klaar voor integratie met Check Point-producten
16-10-2006 Nieuws Aladdin levert nieuwe eToken met langere levensduur
01-02-2007 Nieuws Aladdin verbetert toegangscontrole informatie
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,93 seconden.