Nieuws  
 

Trend Micro International, specialist op het gebied van beveiligingssoftware, heeft de overname van TippingPoint afgerond. Trend Micro neemt TippingPoint, leverancier van next-generation intrusion prevention systems (IPS) en geïntegreerde netwerkbeveiligingsoplossingen, over van Hewlett Packard Enterprise (HPE). De Trend Micro TippingPoint-oplossingen zijn per direct beschikbaar en bieden klanten uitgebreide threat intelligence en bescherming voor (zero-day) kwetsbaarheden en exploits.

“We zijn erg blij deze overeenkomst te kunnen sluiten. Het onderstreept onze voortdurende inzet voor enterprise security”, zegt Eva Chen, CEO van Trend Micro. “Met de toevoeging van TippingPoint biedt Trend Micro klanten de mogelijkheid te reageren op bekende en onbekende dreigingen, exploits en kwetsbaarheden tijdens de gehele levenscyclus van een aanval. Trend Micro bevindt zich nu in de unieke positie om deze geïntegreerde en gelaagde mogelijkheden te bieden, waarmee bedrijven complexe uitdagingen op het gebied van netwerkbeveiliging kunnen aanpakken.”  

Trend Micro TippingPoint omvat de threat intelligence van Digital Vaccine Labs (DVLabs) en de kracht van Zero Day Initiative (ZDI), een initiatief dat onafhankelijke security-onderzoekers aanmoedigt onbekende kwetsbaarheden te identificeren en hen daarvoor beloont. Dankzij de combinatie met Trend Micro Smart Protection Network biedt het geavanceerde mogelijkheden voor de bescherming van netwerk, datacenter, cloud en endpoints.  

Plaats op:
Datum: 14 maart 2016
Bron: TREND MICRO BeNeLux
Gerelateerde artikelen  
02-10-2009 Nieuws Trend Micro en ASUS sluiten OEM-overeenkomst
11-06-2018 Nieuws Awards voor Nederlandse partners Trend Micro
21-06-2011 Nieuws Trend Micro snelst groeiende contentbeveiliger
24-08-2007 Nieuws Cybercriminelen maken misbruik van lek Trend Micro
09-06-2016 Nieuws Trend Micro sluit strategisch partnership met Avensus
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,74 seconden.