Nieuws  
 

Palo Alto Networks laat Palo Alto Networks WildFire voortaan hosten vanuit een datacenter in Nederland. Op deze manier kunnen klanten gebruik maken van de dreigingsanalyse en preventiemogelijkheden van WildFire binnen de Europese grenzen, waardoor zij de privacy van hun data beter kunnen waarborgen.

Om de beste dreigingsinformatie en –preventie te bieden is een gemeenschappelijke, wereldwijde en een op de cloud-gebaseerde benadering cruciaal. Hierdoor kunnen organisaties zich effectief verdedigen tegen aanvallers die onderling informatie, aanvalsmethoden en technieken delen. Echter zijn er veel organisaties bezorgd over hun dataprivacy waardoor zij niet altijd in staat zijn, al dan niet vanwege regelgeving, om hun data te delen via een wereldwijde cloud.

Om te voldoen aan deze behoeften op het gebied van dataprivacy en toch te profiteren van  wereldwijd gedeelde dreigingsdata, maakt de WildFire EU-cloud het mogelijk om aangeleverde data binnen de EU-grenzen te houden terwijl ze beschermd worden door ’s werelds grootste dreigingsanalyse tool. Deze tool wordt gebruikt door meer dan 10.000 organisaties wereldwijd en is een onderdeel van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform. De wereldwijde beveiligingsmogelijkheid is cruciaal voor het voorkomen van succesvolle cyberinbreuken in alle fases van de aanvalcyclus.

Bovendien kunnen beveiligingsteams in heel Europa met de WildFire EU-cloud hun jacht op bedreigingen versnellen. Dit doen zij met gecorreleerde informatie uit de gehele WildFire-gemeenschap, die direct toegankelijk is door Palo Alto Networks AutoFocus™, de dreigingsinformatiedienst die samenhangt met WildFire.

Plaats op:
Datum: 31 augustus 2016
Bron: Palo Alto Networks
Gerelateerde artikelen  
02-02-2018 Nieuws ION-IP Platinum Partner Palo Alto Networks
02-12-2016 Nieuws Palo Alto Networks vindt malware die inloggegevens steelt
28-12-2018 Nieuws Google Cloud en Palo Alto Networks breiden partnerschap uit
19-01-2018 Nieuws Palo Alto Networks lanceert cloud-based Logging Service in Europa
15-08-2017 Nieuws Nieuwe aanvallen van hackerscollectief Lazarus
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.