Nieuws  
 

Palo Alto Networks komt met de GlobalProtect-clouddienst. Hiermee wordt de next-generation security-infrastructuur van Palo Alto Networks als clouddienst beschikbaar voor externe kantoren en mobiele gebruikers.

De nieuwe clouddienst GlobalProtect van Palo Alto Networks biedt klanten de preventieve mogelijkheden van het Palo Alto Networks Security Platform, inclusief zichtbaarheid en beheer van applicaties, dreigingspreventie, URL-filters en WildFire-dreigingsanalyse, om externe netwerken en mobiele gebruikers te beveiligen. Met deze nieuwe dienst kunnen organisaties die over veel verschillende locaties verspreid zijn hun veiligheid en beveiliging verhogen en tegelijkertijd de complexiteit die inherent is aan het beheer van kostbare, tijdrovende en lastige wereldwijde uitroloperaties terugbrengen.

Het alsmaar toenemende aantal mobiele gebruikers, een geografisch verspreid werknemersbestand en cloudapplicaties dwingen organisaties ertoe om hun infrastructuur op het gebied van cyberveiligheid, die van oudsher is gericht op het beveiligen van het bedrijfsnetwerk, mee te laten veranderen. Om ook externe netwerken en mobiele gebruikers te beveiligen, kunnen typische benaderingen, zoals het omleiden van verkeer naar het bedrijfsnetwerk of het gebruik van producten op meerdere stations - lastig te beheren en kostbaar. Ook kan dit leiden tot inconsistent beleid en inconsistente bescherming. Als er op alle externe locaties honderden of zelfs duizenden apparaten moeten worden geleverd, in gebruik moeten worden genomen en onderhouden, leidt dit vaak tot een efficiënte maar beperkte beveiligingsoplossing die veel tijd en geld in beslag neemt, met als resultaat een tekortschietende beveiliging en een organisatie die kwetsbaar is voor cyberaanvallen.

Met deze nieuwe dienst zal Palo Alto Networks een gedeelde cloud-based beveiligingsinfrastructuur beheren en onderhouden. Klanten kunnen snel en eenvoudig externe locaties en gebruikers toevoegen en verwijderen en naar behoefte securitybeleid invoeren en aanpassen. Deze flexibele, ononderbroken en actuele nieuwe securitydienst kan klanten helpen om eenvoudig op te schalen en zodoende te beantwoorden aan de eisen die groei met zich meebrengt. Daarnaast kan deze constante security realiseren in alle computeromgevingen binnen de organisatie - ongeacht waar de apparaten of gebruikers zich bevinden en tegen voorspelbare kosten.

Plaats op:
Datum: 16 juni 2017
Bron: Palo Alto Networks
Gerelateerde artikelen  
28-12-2018 Nieuws Google Cloud en Palo Alto Networks breiden partnerschap uit
02-02-2018 Nieuws ION-IP Platinum Partner Palo Alto Networks
17-05-2011 Nieuws ON2IT benoemd tot Authorized Training Centre
14-02-2019 Nieuws Palo Alto Networks lanceert eerste 5G next generation firewall
31-08-2016 Nieuws Palo Alto Networks onthult WildFire Europese Cloud die wordt gehost in Nederland …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.