Nieuws  
 

Secureworks, een toonaangevend cybersecurity-bedrijf, is uitgeroepen tot een 'Leider' in The Forrester Wave: Global Managed Security Services Providers (MSSPs), Q3 2018.

Secureworks was een van de 14 geselecteerde bedrijven die Forrester uitnodigde om deel te nemen aan de Forrester Wave-evaluatie. Bij deze evaluatie scoorde het bedrijf het best op de criteria Business and Technical Value, Reporting Capabilities en User Experience Roadmap. Forrester stelt in het rapport: "In de afgelopen jaren onderscheidde Secureworks zich van andere MSSP's door haar Counter Threat Unit een centrale rol te geven. In het rapport staat verder: "Secureworks heeft altijd de technische waarde van managed security services kunnen benadrukken, en nu onderstreept het ook de zakelijke waarde ervan.”

“Beveiligingsprofessionals vertellen ons dat ze miljoenen waarschuwingen per dag ontvangen. Toch helpen de meeste tools hen niet om verdachte activiteit van kwaadaardige activiteit te onderscheiden of zij bieden onvoldoende context voor interne teams om een effectieve reactie te coördineren", zegt Radboud Beumer, Regional Director Continental Europe bij Secureworks. “Naast een onbeperkt aantal apparaten te kunnen beheren dient een betrouwbare MSSP informatie over dreigingen en expertise toe te passen om te bepalen welke bedreigingen het gevaarlijkst zijn. Bovendien moet een MSSP interne teams van doelgerichte informatie voorzien die zij nodig hebben om erop te vertrouwen dat hun defensieve maatregelen werken.”

Om de grootste hedendaagse cyberuitdagingen aan te kunnen is Secureworks' werkwijze flexibel en pakt het de gaten in traditionele beveiligingsprocedures aan. Door technologie toe te passen die in verschillende beveiligingslagen werkt, krijgen klanten de context die ze nodig hebben. Zo kunnen zij de ruis doorbreken en de meest serieuze bedreigingen identificeren en voorrang geven. Met behulp van een platform dat de intelligentie van mensen en computers naadloos samenbrengt, helpen Secureworks-experts klanten meer te zien, meer te weten te komen en de juiste actie te ondernemen om het risico van een inbreuk te beperken.

Plaats op:
Datum: 6 september 2018
Bron: SecureWorks
Gerelateerde artikelen  
30-11-2018 Nieuws Managed Detection and Response oplossing van Secureworks
12-10-2018 Nieuws Secureworks en Carbon Black breiden strategisch partnerschap uit
17-09-2018 Nieuws Secureworks lanceert Security Maturity Model
30-04-2019 Nieuws Nieuwe applicatie van Secureworks voor cybersecurity-analyse
20-02-2017 Nieuws SecureWorks bundelt krachten met Carbon Black
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.