Nieuws  
 

Flowmon Networks introduceert ADS 10. Deze nieuwe versie van het Anomaly Detection System verbetert het inzicht van securityprofessionals in cyberdreigingen, waardoor zij sneller op incidenten kunnen reageren en minder tijd hoeven te besteden aan valse meldingen. Als gevolg daarvan zijn bedrijfskritische IT-assets beter te beveiligen.

Cybercriminelen gebruiken continu andere strategieën om detectie te voorkomen en malware te verbergen binnen de infrastructuur van hun slachtoffers. Twee actuele voorbeelden daarvan zijn de aanvallen op de Universiteit van Maastricht en financiële dienstverlener Travelex. Om sneller te kunnen reageren hebben organisaties behoefte aan indicatoren van afwijkingen, in plaats van te vertrouwen op digitale handtekeningen die te omzeilen zijn. Indicatoren van afwijkingen zijn de vroege waarschuwers die in elk stadium van aanvallen aanwezig zijn. Flowmon ADS geeft securityteams alle puzzelstukjes van incidenten en een duidelijk inzicht in de scope en impact.

Flowmon ADS 10 is verbeterd om zoveel mogelijk beschikbare databronnen te benutten voor het bieden van diepgaande analyses en eenvoudiger te interpreteren 360-graden visualisaties.

Flowmon ADS is een beveiligingsoplossing gebaseerd op de modernste technieken voor het detecteren van afwijkend netwerkgedrag. De geavanceerde algoritmen ervan benutten artificial intelligence en machine learning om zelfs de meest subtiele veranderingen in netwerkverkeer te kunnen detecteren en verschillen te visualiseren. Deze detecties zijn gebaseerd op dynamische technieken, in plaats van vertrouwen op digitale handtekeningen voor het detecteren van zero- day risico’s. Geavanceerde aanvallen slagen erin firewalls en antivirus-software te misleiden om zich binnen de infrastructuur te verbergen. Flowmon ADS helpt securityteams blinde vlekken te voorkomen door malware te ontdekken op basis van hun gedrag. 

Plaats op:
Datum: 22 januari 2020
Gerelateerde artikelen  
19-01-2018 Nieuws Flowmon en F5 gaan DDoS-aanvallen geautomatiseerd tegenhouden
03-07-2018 Nieuws Equinix versterkt beveiliging met Flowmon Networks
15-06-2017 Nieuws Flowmon en Kahuna gaan samen cybersecurityoplossingen leveren
27-11-2018 Nieuws Mimecast deelt dreigingsinformatie uit e-mail met IBM QRadar
08-11-2018 Nieuws Nieuwe netwerkanalysetechnologie van NTT Security
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.