Nieuws  
 

Alphen a/d Rijn, 24 juli 2007 - Iron Mountain, Incorporated (NYSE: IRM), wereldwijd leider in informatiebescherming en storagediensten, heeft Michael Lamach benoemd tot lid van de raad van bestuur. Lamach is Senior Vice-President en President van de Security Technologies Sector van Ingersoll Rand Company Limited (NYSE: IR).

"Michael Lamach is een manager met een brede expertise. Met zijn uitgebreide managementervaring bij multinationals kan hij een belangrijke bijdrage leveren aan de verbreding van de internationale activiteiten van Iron Mountain", zegt Richard Reese, voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Iron Mountain. "We zijn dan ook verheugd om Lamach te verwelkomen als lid van de raad van bestuur van Iron Mountain."

Michael Lamach is sinds februari 2004 Senior Vice-President en President van de Security en Safety Sector (nu de Security Technologies Sector) van Ingersoll Rand. Voordat hij bij dit bedrijf in dienst kwam, bekleedde Lamach de functie van Group Vice-President en algemeen directeur van de Europese, Aziatische, Zuid-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse activiteiten van de Automotive Group van Johnson Controls. Hij was daar verantwoordelijk voor het geïntegreerd faciliteitenbeheer. Tijdens zijn carrière van zeventien jaar bij Johnson Controls bekleedde Lamach verder functies op het gebied van salesmanagement, marketing en productontwikkeling. Lamach heeft een bachelor in techniek van de Michigan State University en een master in bedrijfsadministratie van Duke University.

Plaats op:
Datum: 25 juli 2007
Gerelateerde artikelen  
20-12-2006 Nieuws Iron Mountain breidt uit in AziŰ en de Pacific
28-03-2007 Nieuws Iron Mountain neemt SocietÓ Italiana Archivi over
25-04-2017 Loopbaan Iron Mountain Benelux benoemt Anton Hijlkema
21-01-2010 Nieuws Connected«-back-upoplossing van Iron Mountain
18-07-2006 Nieuws Unilever beschermt gedistribueerde data met Iron Mountain
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.