Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 1990

ARAS is een full service distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur met als doel het leveren van betrouwbare toegangscontrole-, inbraakdetectie- CCTV- Security management en branddetectie systemen aan erkende installateurs.

Een oerdegelijk, Hollands familiebedrijf dat groot is geworden door persoonlijke service, … 

Categorie: Camerasystemen, Gas- en rookdetectie, Inbraakdetectiesystemen, Installatiediensten, Toegangscontrolesystemen

Axis is in 1984 opgericht en staat genoteerd aan de Zweedse beurs Stockholmsborsen (XSSE:AXIS). Axis is marktleider op het gebied van netwerkvideo en printservers. Bij onze producten en oplossingen ligt de nadruk op toepassingen zoals bewaking, controle op afstand en documentbeheer.


NedTrain beschermd tegen indringers … 

Categorie: Beveiligingssoftware, Camera's en toebehoren, Camerasystemen, Communicatiesystemen

Organisaties kunnen nieuws, evenementen en vacatures aanleveren via redactie@documentwereld.nl. Het plaatsen van berichten wordt beoordeeld door de redactie. Berichten van partners worden geplaatst onder de overeengekomen condities.

Voor het laten opnemen en wijzigen van uw organisatiegegevens in de bedrijvenindex dient u … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten
 

G4S is specialist op het gebied van beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. G4S heeft in Nederland 9.000 medewerkers.  

Categorie: Beveiligingsdiensten

In een meer dan veertigjarige praktijk heeft Hoffmann Bedrijfsrecherche een groot aantal specialistische diensten ontwikkeld. Soms preventief, soms repressief maar altijd effectief. Als men ons nodig heeft blijken de kennis, ervaring, onafhankelijkheid en integriteit van Hoffmann Bedrijfsrecherche van onschatbare waarde.

 

Categorie: Recherche- en opsporingsdiensten, Risk management

International Management Forum (IMF) is uitgever van meer dan 80 schriftelijke cursussen waarvan een sterk groeiend aantal Engelstalige, op diverse vakgebieden.

In samenwerking met onze partners organiseren wij ook diverse mondelinge trainingen waarmee u zich veelal kunt certificeren op een bepaald deelgebied.

Internationaal … 

Categorie: Opleidingen en trainingen

 

Categorie: Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen

Koninklijke Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en met ruim 140 jaar ervaring hebben we een ongeëvenaarde expertise in het beheersen van passantenstromen in kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen. Door uitstekende … 

Categorie: Toegangscontrolesystemen

Veiligheid, beveiliging, comfort en functionaliteit zijn de vier essentiële zaken waaraan hang- en sluitwerksystemen in gebouwen dient te voldoen. LIPS is leidend in het adviseren, leveren en het verlenen van service met betrekking tot vergrendelingsoplossingen. Natuurlijk gaat u uiterst voorzichtig te werk bij uw keuze voor een veiligheidspartner. … 

Categorie: Hang- en sluitwerk

De beveiliging van uw bedrijfsterrein, bedrijfspand, goederen en uw intellectuele eigendommen verdient bijzondere aandacht. De schade die inbraak, brand, diefstal of fraude veroorzaakt is namelijk vrijwel nooit uitsluitend van financiële aard.

Wij adviseren u dus ook nooit uitsluitend een technische oplossing maar wij … 

Categorie: Camerasystemen, Glas, Hang- en sluitwerk, Installatiediensten, Kasten en kluizen, Toegangscontrolesystemen, Woonhuisbeveiliging

De afdeling Orde en Bewakingsdiensten van Politie Haaglanden werkt in Den Haag en staat bekend om haar witte bewakingsunits.

Vanuit deze units worden diplomatieke en politieke objecten en hun omgeving geobserveerd. Ook tijdens openbare vergaderingen in de Eerste en Tweede Kamer wordt toezicht gehouden. Ambassadeurs en … 

 

De toonaangevende vakbeurs Safety & Security Amsterdam is de tweejaarlijkse ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid.

U vindt er:

Alle marktleiders, innovaties en trends onder één dak   Extra aandacht voor veiligheidsvraagstukken in de zorg, … 

Categorie: Beurs- en/of congresorganisaties

SecuredDocuments is een innovatieve en CWA gecertificeerde Security Printer die zich toelegt op de productie van beveiligd waardedrukwerk en op de verwerking van vertrouwelijke informatie. Onze producten en diensten bieden oplossingen tegen allerhande vormen van fraude met documenten en binnen document- en informatiestromen.

 

Categorie: Informatiebeveiliging

SecuSoft, het digitale platform voor beveiligers.
Een echte alleskunner met veel functionaliteiten, sinds 2011 is SecuSoft de beste partner voor elk beveiligingsbedrijf. Heel eenvoudig in gebruik, geeft SecuSoft het management van elk beveiligingsbedrijf en de opdrachtgever inzicht en duidelijkheid in alle facetten … 

   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,98 seconden.