Nieuws  
 

Of het nu een bank is of een meubelzaak: meer en meer bedrijven maken een digitale transformatie door. Bestaande processen, waaronder contact met klanten, worden geautomatiseerd. “En daar gaat het vaak mis,” aldus Tobias Walraven CEO van het vandaag geïntroduceerde, nieuwe bedrijf RIFF.

Waarde betekenisvolle conversaties neemt toe
“Het digitaliseren van een onderneming gaat met vallen en opstaan. We komen regelmatig bij bedrijven waar digitalisering is doorgeslagen en waarbij klanten het bedrijf niet goed meer herkennen. Hoe meer technologie de dagelijkse routine overneemt en gecompliceerde processen simpeler worden, hoe meer het van belang gaat zijn om echte en betekenisvolle conversaties te hebben. Het is ongelooflijk belangrijk om daar een goede balans in aan te brengen; met aan de ene kant de noodzakelijke procesoptimalisatie en aan de andere kant waardevolle, menselijke interactie met je klanten. Met ons vandaag geïntroduceerde merk helpen wij bedrijven die balans te vinden,” aldus Walraven.
 
Omzet en klantwaardering in het geding
Walraven kondigde begin dit jaar al een samenwerking aan tussen Tribal, Jaagers en The Webcare Company. Deze 3 specialisten, met een jarenlange ervaring op het vlak van engagement, technology en digital marketing, bundelden toen hun krachten. Omdat ze tot op heden onder 3 verschillende merknamen actief bleven en er behoefte bestond aan één internationaal digitaal bedrijf, gebouwd op een stevig Nederlands fundament, introduceert hij vandaag het nieuwe merk en bedrijf aan de wereld: RIFF. RIFF is onderdeel van de TWC Holding BV. “De introductie van RIFF is een nieuwe fase in naadloze klantbeleving. Wij waken ervoor dat digitaliseringprocessen en menselijke interactie uit balans raken. Dat gaat immers ten koste van klantwaardering en uiteindelijk omzet. Wij helpen organisaties te transformeren en daarin de juiste balans te vinden: hun eigen ritme, hun eigen RIFF!”
 

Plaats op:
Datum: 6 september 2017
Bron: The Webcare Company
Gerelateerde artikelen  
11-04-2018 Nieuws Digitaal volwassen ondernemingen groeien sneller dan hun concurrenten
24-11-2015 Nieuws Veiligheid voorop behalve als er geld in het spel is
20-03-2008 Nieuws SmartLine Inc. wijzigt naam in DeviceLock Inc
31-08-2015 Nieuws IT-dienstverlener gaat gold partnerschap aan
15-09-2016 Achtergrondartikelen Nieuw consortium richt zich op balans tussen beveiliging en Europese rechten …
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,3 seconden.