Nieuws  
 

SecurityDossier en PinkWhale hebben een cloudoplossing gelanceerd voor ondernemingen in de beveiligingssector: SecurityDossier.com. SecurityDossier.com stelt bedrijven in deze branche in staat om gecentraliseerd zowel objecten en panden te beheren als roosters voor medewerkers te maken. De applicatie is volledig responsive, zodat medewerkers anywhere anytime kunnen inloggen om altijd up-to-date planningen te zien, dienstrapporten te maken en digitaal te ondertekenen. Klanten van beveiligingsbedrijven hebben eveneens de mogelijkheid online toegang te krijgen tot de software van SecurityDossier om de beschikbaarheid van beveiligers, planningen en rapportages in te zien.

Ahmed Soliman is eigenaar van SecurityDossier en kan bogen op jarenlange ervaring in de beveiligingssector. “In onze branche wordt veel gewerkt met losse Excel-bestanden en veel mailverkeer, waardoor vaak een enorme administratieve rompslomp ontstaat. Dat leidt tot onnodig werk, maar heeft ook consequenties voor de veiligheid. Privacygevoelige gegevens zoals printjes van dienstrapporten, planningen en notities dwarrelen rond door huiskamers, bedrijfsauto’s, kantines en op bureaus in kantoren. Ik ben nog nooit een softwarepakket tegengekomen dat volledig toereikend was.”

Ahmed ging op zoek naar een partner om niet alleen zijn eigen bedrijf verder te helpen, maar om een oplossing voor de gehele branche te creëren. PinkWhale, een onderneming van Patrick van Haren en Jasper Berkhout, ging de uitdaging aan en dat heeft geresulteerd in de oplevering van SecurityDossier. Jasper Berkhout: “Binnen PinkWhale hebben we bij de bouw van het platform dankbaar gebruik gemaakt van de expertise van Ahmed. Tijdens diverse Scrum-sessies hebben we bovendien zinvolle feedback gekregen van andere bedrijven uit de branche. Met SecurityDossier kunnen we de totale beveiligingsbranche van dienst zijn op het gebied van beheer en efficiency van de meest cruciale bedrijfsprocessen. “Ahmed Soliman: “Data worden met strikte veiligheidsnormen verwerkt in een centrale omgeving.”

Plaats op:
Datum: 6 september 2017
Bron: SecurityDossier
Gerelateerde artikelen  
26-01-2010 Nieuws Beveiligers betere werkomstandigheden nodig
14-06-2017 Nieuws Slimme beveiligers omarmen digitalisering
27-08-2007 Nieuws RICAS kiest voor KPN
07-08-2017 Nieuws Persoonlijke gegevens honderdduizenden leaserijders op straat
19-10-2011 Achtergrondartikelen Rabobank: branche groeit in 2012
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,31 seconden.