Nieuws  
 

Xopero, leverancier van data backup-oplossingen, sluit zich aan bij de ESET Technology Alliance, het platform dat zich richt op de combinatie van complementaire IT-beveiligingsoplossingen. Het partnerschap met Xopero geeft bestaande klanten van ESET, wereldwijde speler in IT-beveiliging, de mogelijkheid om Xopero backup- en disaster recovery toe te voegen aan hun beveiligingsstrategie. Deze oplossing gaat ongeplande downtime tegen en bespaart gebruikers kosten die met het tijdelijk offline zijn gepaard gaan.

Continuïteit in bedrijfsvoering
ESET Technology Alliance biedt zowel Xopero’s on-premise als cloud-oplossingen aan, evenals de serviceprovideroplossingen. De Xopero backup- en disaster recovery software biedt gegevensbescherming en migratieoplossingen voor fysieke, virtuele en hybride Windows- en Linuxomgevingen. Dit brede aanbod zorgt voor continuïteit van de bedrijfsvoering, ongeacht onderbrekingen in de IT-omgeving. Daarbij verbetert de beveiliging en stabiliteit voor systemen en data en verminderen de downtime en daarmee gepaard gaande kosten.


Plaats op:
Datum: 9 oktober 2017
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: ESET
Gerelateerde artikelen  
07-02-2012 Nieuws Symantec: nieuwe aanpak backup & recovery nodig
06-07-2006 Nieuws BakBone verbetert databescherming Linux met nieuwe replicatie- en storage-rapportagebeheeroplossingen …
01-02-2010 Nieuws SpicyLemon breidt assortiment uit
14-07-2010 Nieuws Hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor het MKB
04-02-2010 Nieuws Carbonite online backup biedt toegang op afstand
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.