Nieuws  
 

CyberArk heeft Vaultive overgenomen, een private onderneming gespecialiseerd in cloud security. De overname versterkt CyberArks positie in het beveiligen van privileged accounts, secrets en gebruikersgegevens om zo infrastructuren en applicaties te beschermen. De technologie van Vaultive biedt betere zichtbaarheid en controle over gebruikers met bovengemiddelde toegangsrechten en SaaS-, IaaS en PaaS-beheerders.

Gebruikers met hogere privileges en cloud-beheerders hebben vaak ruime en ongelimiteerde toegang tot webgebaseerde verkooptools, financiële applicaties en social media. Deze toegang moet consistent gemonitord en beheerd worden, over al die soorten applicaties heen en zonder dat de gebruiker gehinderd wordt in zijn werk. Dankzij een cloud- en mobiel aanbod breidt Vaultive de CyberArk Privileged Account Security oplossing uit naar deze gebruikers met hoge privileges, die vaak het doel zijn van gerichte internetaanvallen.

CyberArk neemt de hoofdlocatie van Vaultive in Israël over, thuishaven van de technologie en het technische personeel. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Plaats op:
Datum: 13 maart 2018
Bron: CyberArk
Gerelateerde artikelen  
19-04-2018 Nieuws CyberArk Marketplace maakt security-toepassingen overzichtelijk
09-05-2018 Nieuws CyberArk sluit samenwerking met Red Hat
29-07-2016 Nieuws Hewlett Packard komt met nieuwe dienst tegen cyberaanvallen
05-09-2018 Nieuws Bescherming tegen interne en externe aanvallen voor ERP-systemen
20-11-2017 Nieuws CyberArk automatiseert beveiliging van privileged accounts
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,33 seconden.