Nieuws  
 

Check Point Software Technologiesingen heeft het Security Rapport voor 2018 uitgebracht. Het rapport gaat dieper in op de problemen waarmee IT-professionals in alle sectoren vandaag de dag worden geconfronteerd. Met het Security Rapport wil Check Point IT-professionals de informatie bieden die ze nodig hebben om hun organisaties te beschermen tegen vijfde generatie cyberdreigingen.
 
Het 2018 Security Rapport is gebaseerd op data van Check Point’s eigen Threat Cloud, threat intelligence-rapporten en een uitgebreid onderzoek onder zowel IT-professionals als C-level executives. In het rapport worden verschillende sectoren belicht, waaronder de gezondheidszorg, verwerkende industrie en overheid.
 
Belangrijkste bevindingen
Eén van de voornaamste bevindingen van het rapport is dat meer dan 300 mobiele applicaties uit officiële app-stores geïnfecteerd zijn met malware en er een sterk stijgende trend gaande is in cloud-dreigingen, cryptomining-aanvallen en kwetsbaarheden in IoT-toestellen.
 
“Er steekt een nieuwe generatie van cyberaanvallen de kop op, gebouwd op gelekte technologie door overheden. Deze aanvallen van de vijfde generatie maken gebruik van verschillende vectoren, verspreiden snel en zijn extreem schaalbaar”, zegt Peter Alexander, Chief Marketing Officer van Check Point Software Technologies. “77 procent van de CISO’s is bezorgd. Ze vrezen dat hun organisatie onvoldoende gewapend is tegen deze moderne aanvallen. Het 2018 Security Rapport bevat expertise, inzichten, oplossingen en aanbevelingen over hoe om te gaan met deze nieuwe aanvallen.”
 
Check Point ondervroeg 443 IT- en beveiligingsexperts over de hele wereld in een poging meer informatie te verzamelen over het moderne dreigingslandschap en de manier waarop zij zich proberen te beschermen tegen vijfde generatie aanvallen. Het rapport bevestigt dat het beveiligingsniveau van de meeste organisaties minstens tien jaar en twee generaties achterloopt op de realiteit.

Plaats op:
Datum: 13 april 2018
Bron: Check Point Software Technologies
Gerelateerde artikelen  
26-01-2018 Nieuws Infinity Total Protection van Check Point
22-04-2016 Nieuws Check Point bekroont Motiv tot Partner of the Year
16-06-2010 Nieuws Check Point koopt securitybedrijf Liquid Machines
09-11-2009 Nieuws Check Point in Mobiele Databeveiliging Magic Quadrant
24-04-2017 Nieuws Check Point introduceert cybersecurity-architectuur van de toekomst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2018 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,36 seconden.