Nieuws  
 

Equinix heeft de beveiliging tegen DDoS-aanvallen in het Amsterdamse datacenter uitgebreid met een oplossing van Flowmon Networks. Daarmee anticipeert deze wereldwijde datacenter- en hostingdienstverlener op een toenemend gebruik van het IPv6-protocol en steeds zwaardere aanvallen. Flowmon Networks heeft Equinix een flexibel schaalbare oplossing geleverd, voor een snelgroeiend aantal Nederlandse klanten.

Equinix heeft een Flowmon Collector en Flowmon DDoS Defender toegevoegd aan de backbone van het Nederlandse datacenter in Amsterdam. Met als doel sneller en effectiever DDoS-aanvallen via het IPv6-protocol te ontdekken en tegen te houden. De al aanwezige securityoplossing was daarvoor niet geschikt. Flowmon gebruikt artificial intelligence (AI) technologie voor het bijna real-time detecteren van aanvallen en automatisch omleiden naar een extern 'scrubbing center', waar eveneens een Flowmon-oplossing wordt gebruikt.  

"Flowmon was de eerste en enige DDoS-oplossing die wij in de praktijk hebben getest, na overtuigende ervaringen van anderen over hun technologie", zegt Joost Westerbeek, IT Network Engineer van Equinix Nederland. "De combinatie van een goede prestatie-/prijsverhouding, eigen ervaringen met hun support en de uitgebreide functionaliteit, zijn doorslaggevend geweest voor onze keuze. Flowmon biedt ook de flexibiliteit die wij nodig hebben voor een groeiend aantal klanten in onder andere het onderwijs en de zorg en al hun securitybehoeften."

Plaats op:
Datum: 3 juli 2018
Bron: Equinix
Gerelateerde artikelen  
19-01-2018 Nieuws Flowmon en F5 gaan DDoS-aanvallen geautomatiseerd tegenhouden
15-06-2017 Nieuws Flowmon en Kahuna gaan samen cybersecurityoplossingen leveren
23-12-2016 Nieuws Flowmon en Gigamon maken netwerken inzichtelijker voor betere beveiliging
13-06-2016 Nieuws Ziekenhuis Amstelland maakt netwerkverkeer inzichtelijk met Flowmon
13-04-2018 Nieuws Firewall voor multi-cloud app-beveiliging van F5 Networks
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,86 seconden.