Nieuws  
 

Managed Service Provider Claranet heeft vandaag de overname aangekondigd van NotSoSecure, expert op het gebied van ethisch hacken en penetratietesten. Deze overname volgt op de acquisitie vorig jaar van het Britse beveiligingsbedrijf SEC-1 en de opening van een nieuw Claranet Security Operations Center in Portugal. Deze toevoegingen, in combinatie met bestaande security-expertise in andere Claranet-landen, tonen de aanzienlijke investering aan die Claranet levert aan de ontwikkeling van een toonaangevende securityportfolio.

NotSoSecure is gespecialiseerd in penetratietesten voor netwerken, websites en mobiele applicaties en is een van de grootste leverancier van trainingen voor ethisch hacken voor de wereldwijd veel geprezen Black Hat-conferenties, waarmee een hoogstaand niveau van expertise wordt toegevoegd aan de securitybranche. Het bedrijf, opgericht in Cambridge, Verenigd Koninkrijk, heeft tevens kantoren in San Francisco en India, voor een wereldwijde ondersteuning van klanten.

NotSoSecure werkt met én voor een reeks internationaal gerenommeerde bedrijven en organisaties, waaronder overheidsinstellingen, FTSE 250-spelers en Fortune 500-bedrijven. De organisatie richt zich op de groei van zijn Amerikaanse activiteiten en met de steun van Claranet wil het haar aanwezigheid in deze markt versterken, evenals haar footprint in Australië en Azië uitbreiden.

De oprichters van het bedrijf, Dan Haagman en Sumit (Sid) Siddharth, blijven in dienst van het bedrijf om de internationale groeiambities te ondersteunen en zullen een leidende rol blijven spelen als Claranet haar portfolio aan securitydiensten in de komende jaren verder zal ontwikkelen.


Plaats op:
Datum: 10 juli 2018
Bron: Claranet
Gerelateerde artikelen  
10-10-2018 Nieuws Cyber Security unit van Claranet
18-10-2017 Nieuws Claranet kondigt partnership Guardian360 aan
06-03-2018 Nieuws Claranet vernieuwt security-portfolio
11-08-2010 Nieuws Secode versterkt haar positie in Europa
27-03-2018 Nieuws Telindus Nederland neemt ION-IP over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.