Nieuws  
 

DCB, sinds meer dan 20 jaar een toonaangevende en value-add distributeur van IT- beveiligingsoplossingen in de Benelux, gaat verder onder het merk Nuvias Group.

Het bedrijf kondigde samen met de naamswijziging distributie-overeenkomsten aan met een aantal belangrijke nieuwe leveranciers. Hiermee wordt het aanbod bereik aan resellers versterkt en de sterke toewijding aan de region benadrukt.

Sinds de Nuvias Group de introductie van diens Cyber Security afdeling of practice in de Benelux aankondigde, is de beveiligingsportfolio uitgebreid. Deze bevat nu talrijke nieuwe beveiligingsleveranciers zoals FireEye, Juniper Networks, Malwarebytes, One-Span (voorheen Vasco), HID Global, FileFacets, Dtex Systems en Arbor Networks. Deze nieuwe leveranciers maken vanaf heden deel uit van de bestaande beveiligingsportfolio van DCB die al grote merken bevat zoals WatchGuard, Kaspersky Lab en Trustwave.

Toewijding aan de Benelux-regio
Nuvias en DCB hebben plannen geïmplementeerd om de activiteiten op het gebied van beveiliging in de regio uit te breiden. De bredere portfolio zal worden aangevuld met andere technische middelen, zowel lokaal als internationaal.

In de volgende maanden zet het bedrijf zijn ambitieuze groeiplannen door. Er wordt meer personeel aangenomen, het aantal resellers zal verder toenemen, en er wordt een sterk opleidings - en ondersteuningsprogramma voor resellers aangeboden. Nuvias onderscheidt zich doordat het zijn partners een unieke set diensten aanbiedt, zodat zij op hun beurt waardevolle oplossingen kunnen leveren aan de eindklanten.


Plaats op:
Datum: 27 juli 2018
Bron: Nuvias Group
Gerelateerde artikelen  
30-04-2018 Nieuws Nuvias en FireEye ondertekenen distributie-overeenkomst
05-10-2017 Nieuws Nuvias benoemd tot pan-EMEA distributeur voor Dtex Systems
11-10-2018 Nieuws Nuvias benoemd tot distributeur voor de Benelux voor Forcepoint
28-06-2010 Nieuws Kaspersky Lab opent nieuwe vestiging in de Benelux
02-11-2011 Nieuws Juniper Networks en Samsung breiden partnership uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,85 seconden.