Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

PhishER van KnowBe4 geeft ICT-beheerders de beschikking over slimme filters die aan de ICT-afdeling gerapporteerde verdachte mails prioriteren en organiseren. ICT-beheerders krijgen hierdoor gevaarlijke mails eerder onder ogen en kunnen zo sneller reageren op aanvallen.

ICT’ers kunnen soms uren bezig zijn met het analyseren van een verdachte mail. Hierdoor worden gerapporteerde phishingmails niet altijd snel worden opgepakt. PhishER zorgt ervoor dat gerapporteerde phishingmails prioriteit krijgen en eerder bekeken worden.

Phishing is wereldwijd nog altijd het meest voorkomende type cyberaanval. Zo’n tien tot vijftien procent van alle phishingmails komt langs de spam-filter. Deze berichten moeten dan door de eigen mensen worden herkend.

“Het is heel belangrijk dat mensen weten dat een bepaald type phishingmail in omloop is,” zegt Jeffrey de Graaf, directeur EMEA van KnowBe4. “Als mensen geen melding maken van een verdachte mail kan hetzelfde bericht ook naar collega’s gestuurd worden. Phishingmails moeten daarom meteen gemeld worden bij de ICT-afdeling, zodat zij maatregelen kunnen nemen.”

Plaats op:
Datum: 27 december 2018
Bron: KnowBe4
Gerelateerde artikelen  
25-01-2019 Nieuws Phishingmails over pakketbezorging bijzonder succesvol
30-10-2018 Nieuws Wachtwoordcontrole blijkt perfecte phishingmail
04-04-2019 Nieuws KnowBe4 introduceert Phishing Reply Test
10-05-2010 Nieuws WatchGuard introduceert Quarantine Management Server
22-05-2019 Nieuws KnowBe4 neemt beveiligingsbedrijf CLTRe over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,15 seconden.