Nieuws  
 

Nuance Communications stelt Gatekeeper beschikbaar als een volledig schaalbare cloudoplossing, die organisaties in staat stelt de identiteit van klanten vast te stellen en mogelijke fraudeurs te detecteren via spraak- en tekstkanalen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een verzameling kenmerken en eigenschappen van een individu.

Nu datalekken aan de orde van de dag zijn en gebruikersnamen en wachtwoorden steeds vaker online worden gedeeld, is het voor fraudeurs steeds makkelijker om toegang te krijgen tot een groot deel van de persoonlijke informatie van een individu. Traditionele beveiligingsmethoden die gebruikmaken van dit soort privégegevens, worden hierdoor buitenspel gezet. Uit een recent onderzoek van Nuance blijkt dat 1 op de 4 mensen in de afgelopen 12 maanden slachtoffer is geworden van fraude door wachtwoorden, waarbij gemiddeld $2000 werd buitgemaakt.

De cloudoplossing bevat onder meer de toonaangevende biometrische technologie van Nuance die jaarlijks meer dan 1 miljard klanten identificeert op digitale- en spraakkanalen

Opus Research heeft Nuance uitgeroepen tot onbetwiste marktleider op het gebied van toonaangevende biometrische technologie. Met Gatekeeper maakt Nuance deze technologie beschikbaar voor organisaties van elke omvang, om klanten op welk kanaal dan ook veilig en snel te kunnen identificeren. Bovendien stelt Gatekeeper, geavanceerder dan elke eerdere versie van de Nuance Security Suite, organisaties in staat om security op het hoogste niveau te combineren met klantgemak in een toekomstbestendig implementatiemodel.

Plaats op:
Datum: 7 oktober 2019
Bron: Nuance Communications
Gerelateerde artikelen  
05-07-2019 Nieuws Nuance koploper in onderzoek Opus Research
03-05-2017 Nieuws Nuance breidt aanbod biometrie uit in strijd tegen fraude
16-01-2019 Achtergrondartikelen Documenten vormen het risico dat je als organisatie toelaat…
08-05-2019 Nieuws Nieuwe software van Unisys beschermt tegen identiteitsfraude
21-06-2019 Nieuws De Wachtwoordvrije Toekomst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,93 seconden.